У Тернополі влаштують «Фестиваль сала і самогону»

21.08.2017 10:43   Джерело: Depo.Хмельницький
Опубліковано : Новини Тернопілля

У вересні у файному місті триватиме гастрономічне та хмільне дійство, проте чим воно здивує відвідувачів, наразі - таємниця

Впродовж 22-24 вересня у Тернополі вириватиме вже традиційний фест "Сала і самогону", повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на "Місцевий час".

Хмільний та рестораторський перфоманс фінансуватиметься за кошт Громадського бюджету Тернополя. Наразі вже відлунали три попередні гастрофестивалі "Тернопільська брама", "Галицька дефіляда" і "Короп-фест", що також спонсорувались з міського бюджету. Вони запам'яталися їхнім відвідувачам кулінарними рекордами: 3000 літрів рибної юшки в одному казані, найбільшим в Україні тортом-вишиванкою та найдовшою ковбасою.

Чим здивують ресторатори гостей свята цього разу нині залишається загадкою, однак можливо встановлять черговий м'ясний рекорд кулінарів.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Depo.Хмельницький  

Коментарі