Сповідь тернополянки: «Схопила його за вухо і вдарила головою об автомобіль…»

Опубліковано:
19 Серпня, 2017

Тернополянка, намагаючись  застерегти мешканців вулиці Довженка, опублікувала лист-сповідь у якому розповідає про страшну історію, яка трапилася з її неповнолітнім сином. Про це йдеться у групі Від Тарнополя до Тернополя:

«Ця особа (язик не повертається назвати «людиною») 15 серпня підійшла до дітей які сиділи на лавці, серед яких був і мій син, почала його звинувачувати в тому що він, начеб то, образив її меншого сина, і, не вислухавши ні слова (а він, як розповів мені пізніше, нікого не ображав), почала кричати відбірними тюремними «матами», після чого більше – схопила його за вухо і вдарила головою об автомобіль, який стояв поруч. Уявляєте, доросла особа б’є неповнолітню дитину об машину на очах таких же дітей?! Інші, які стояли поруч, дуже налякалися, а син, що ні в чому не винен, постраждав від її неадекватності. 

Читайте також

Стосунки вирішив з’ясувати з допомогою бейсбольної бити
33-річний житель Борщівщини накинувся на лейтенанта поліції і побив його

Скажете, що треба було звернутися в поліцію? Так, я цього ж дня, викликала патрульних, які прийняли заяву. Але вона не заспокоїлася і, більше того, наступного дня разом зі своїм старшим сином, знову погрожувала і нецензурно висловлювалася, як в сторону мого неповнолітнього сина, так і в мою сторону. З мого боку знову послідувало звернення до правоохоронців. Опускатися до її рівня і кулаками пояснювати хто не правий я не стала, та й не личить це робити мамі двох дітей.
Скажу так: ні одна людина немає права знущатися морально і фізично над дитиною, щоб не сталося і хто б не був її батьками.

Будьте обережні, особливо жителі файного міста по вул. Довженка, з маленькими дітьми. Про перебіг ситуації повідомлятиму.
Автор: @Mis Chris»

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бійка, #дитина, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #сповідь, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: