Аграрії Тернопілля можуть зіткнутися з новими проблемами

19.08.2017 12:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

Несподівано, а головне - без попередження, Міністерство юстиції України 10 липня скасувало акредитацію Державного підприємства земельного ка­дастру. Підтвердженням цього є наказ згаданого відомства №2169/5.

Про це йдеться в коментарі керівника апарату Аграрної партії України на Тернопільщині Володимира Мужевича газеті «Сільський господар плюс».

«Судячи з усього, 33 регіональні представництва ДЗК позбавили доступу до реєстру та вчинення реєстраційних дій з державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та державної реєстрації юридичних і фізичних осіб- підприємців та громадських організацій.

За його словами, «на замку» вже місяць і Терно­пільське представництво ДЗК, яке знаходиться в обласному центрі по вулиці Танцорова.

«На сьогодні сам наказ ще не опубліковано, але до дій Мін'юсту через ситу­ацію з ДЗК виникає чимало запитань. Якщо це елемент боротьби з корупці­єю, зловживанням чиновництва у царині реєстрації прав на майно, усунення технічних неполадок, то одна справа, інша - щоб не трапилось так, коли під цією маркою хтось має намір чинити беззаконня», - вважає правник Мужевич.

До слова, вже півтора місяця у Тернопільській РДА відмовляють у послугах державної реєстрації юридичних осіб, через звільнення державного реєстратора, який відповідає за цей напрямок роботи.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі