До воєнних небезпек і вторгнень на Тернопільщині готові (Фото, відео)

18.08.2017 21:13   Джерело: ТВ-4
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Протягом трьох днів в Тернопільській області вдосконалювали свої військові навички члені загонів територіальної оборони. Саме сьогодні вишкіл також було проведено для керівного складу обласної адміністрації, структурних підрозділів ОДА, голів районних адміністрацій та об’єднаних територіальних громад. Учасники вправлялися у стрільбі із бойової зброї, відпрацьовували розвідувальні навички, вчилися надавати меддопомогу на полі бою, а головне – випробовували себе на командну злагодженість.

Через військові навчання РФ поблизу українських кордонів, запланованих на вересень, загони територіальної оборони Тернопільщини провели навчання на злагодженість дій. Три дні на стрільбищі 44 бригади учасники загонів тероборони, а таких в Тернопільській області вісімнадцять, покращували свої ратні навики.

Також до вишколу залучили керівництво області та усіх районів і територіальних громад. Навчались стріляти з пістолетів, автоматів і кулеметів, покращили свою тактичну і медичну грамотність, а також відпрацювали механізми взаємодії між собою. То ж зустріти ворога, як стане така потреба, на Тернопільщині буде кому.


 
 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: ТВ-4  

Коментарі