В Тернополі розпочався капітальний ремонт чергового двору

Опубліковано:
18 Серпня, 2017

Міський голова Сергій Надал побував на вулиці Новий Світ, 4. Там на прохання мешканців розпочався капітальний  ремонт двору.

Зокрема, проводиться ремонт проїжджої частини, облаштування пішохідної ділянки. Також мешканці просять зробити додаткові місця для паркування авто.  

Читайте також

Фірма-халтурниця знову намагається відібрати 32 мільйони в держави за неякісний ремонт дороги

– Окрім цього, є доручення обслуговуючій організації зробити освітлення будинку і прибудинкової території.  Також є перспектива встановлення додаткового дитячого майданчика на прибудинковій території, – розповів Сергій Надал.

Зазначимо, що сьогодні у місті капітально ремонтують одночасно тринадцять дворів та міжквартальних проїздів, вісім об’єктів благоустрою, серед яких ремонт підпірної стіни на вул. Карпенка, територія у Старому парку та влаштування системи аерації на ставі.

Усі ремонті роботи знаходяться на особистому контролі в міського голови, який кожного ранку здійснює об’їзд міста та контролює стан їх проведення.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #двір, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: