Майбутнє за сучасними житловими комплексами з розвиненою інфраструктурою

Опубліковано:
18 Серпня, 2017

Розвинута  соціальна  інфраструктура житлових комплексів, благоустрій прибудинкової території, яка буде максимально задовольняти інтереси всіх майбутніх мешканців – це важлива складова якісного та сучасного житла. Це одна зі умов європейського комфорту, яка донеслася і до нас.

Важлива складова високоякісного житла – це благоустрій прибудинкової території. Вона має максимально задовольняти інтереси всіх мешканців. Обравши квартиру в новобудові, Ви отримаєте ряд переваг в порівнянні з власниками «хрущовок», побудованих за часів СРСР.

– Ми будуємо не просто будинок, а цілий комплекс. Біля нього розташовуються зелені насадження, зовнішнє освітлення, майданчики, пісочниці. До кожного будинку є не суто дитяча площадка, а цілісний відпочинковий комплекс, щоб там могли відпочивати мами з колясками, а також гарно провести час діти різної вікової категорії, – розповідає директор будівельної компанії «Матла» Андрій Матла.

Так, будівельна компанія «Матла» робить дитячі майданчики для ігор і фізичного розвитку згідно з європейським зразком. Їх застеляють газоном рулонного типу. Сучасний безпечний дитячий майданчик з ігровими комплексами для різного віку та спортивний майданчик стають улюбленими місцями для розваг та ігор дітей.

– Облаштовуючи прибудинкові площадки, ми використовуємо тільки бруківку. Це хороший європейський досвід облагороджування прибудинкової території. Бруківка  не створює в майбутньому якихось незручностей, коли на вулиці 30 градусів, асфальт парить, а для астматиків – це проблема. Бруківку набагато краще надалі експлуатувати, – каже будівельник.

Окрім того, в кожному будинку є продуктовий магазин, фітнес-клуби, аптеки, перукарні, стоматкабінети, офісні приміщення. Їх розташовують поблизу, щоб власникам квартир було комфортно та зручно, так би мовити, щоб все було «під рукою».

Актуальним є питання по розміщенні транспорту. Нікому не секрет, що в Тернополі проблема з паркуванням транспорту в дворах. Біля старих будинків місць не вистачає, тому людям доводиться лишати автомобілі на газонах, дитячих майданчиках, тротуарах.

– Ми стараємося робити більшу кількість біля будинків зовнішніх паркомісць. Не всі мають можливість купити гараж, – говорить Андрій Матла.

А ще будинки будівельної компанії «Матла» мають європейські та сучасні характеристики будинку: монолітний-каркас, стіни термоблок, підземні стоянки, індивідуальне опалення, лічильники на воду, газ, світло, високоякісні ліфти “OTIS”, вхідні броньовані двері, енергозберігаючі металопластикові вікна.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #будинок, #комплекс, #матла, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: