На Тернопільщині провели акцію «Шкільний ранець для дітей»

Опубліковано:
18 Серпня, 2017

Працівники головного управління держпродспоживслужби в Тернопільській області  передали свій одноденний заробіток для того, щоб купити шкільний інвентар дітям учасників АТО з Тернопільської області.

12 діток отримали такі необхідні шкільні подарунки. За словами організаторів  благодійної акції, вони врахували вікові особливості кожної дитини, тому подарунки підбирали індивідуально. До слова, подібні заходи працівники держпродспоживслужби проводять не вперше.

null

Сьогоднішня акція «Шкільний ранець для дітей», за словами начальника головного управління Держпродспоживслужби в Тернопільській області Василя Хомінця для них є звичним ділом: « Ми дбаємо за наших захисників так, як це робили в 2014-2015 роках, думаємо про них і сьогодні,будемо перейматися цим завтра. Хочемо, щоб ці дітки відчували гордість за своїх батьків, так само як і ми сьогодні гордимося їх батьками – нашими захисниками». Запрошуємо долучатись також інші організації, аби разом забезпечувати міцний тил в родинах наших воїнів.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #благодійність, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ранець, #тернопіль, #тернопільські новини, #учень
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: