На Тернопільщині почастішали злочини, вчинені громадянами інших держав, – кажуть у поліції. Так, іноземець серед білого дня напав на двох молодих тернополянок. 20-річна жителька села Великі Гаї звернулась у поліцію, повідомивши, що невідома особа з автомобіля «Тойота Кемрі» викрала її особисті речі та сумочку подруги. Сталося це на вулиці Збаразькій в обласному центрі.

Читайте також

Пенсіонера обікрала соцпрацівниця
Стосунки вирішив з’ясувати з допомогою бейсбольної бити

Як виявилось, дівчата, залишили дверцята автівки незамкненими. Цим і скористався нападник. Він без проблем відчинив авто та поцупив дві жіночі сумочки. Потерпілі, помітивши крадія, зчинили галас. Грабіжника спрабували затримати перехожі, однак він почав погрожувати їм ножем. Затримали зловмисника правоохоронці. Виявилось, що йому 30 років, він громадянин Грузії. Нині чоловік перебуває в ізоляторі тимчасового тримання. Проте свою вину заперечує.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #грабіж, #грузин, #кримінал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: