На чемпіонат Світу з водно-моторного спорту у Тернополі уже зареєструвалися спортсмени з 12 країн

Опубліковано:
17 Серпня, 2017

Тернопіль готується до масштабного спортивного свята. З 26 до 27 серпня на Тернопільському ставі проведуть Чемпіонат Світу з водно-моторного спорту. Участь у змаганнях візьмуть спортсмени з різних областей України, а також з Австрії, Угорщини, Італії, Польщі, Білорусі та ін.. Наразі триває прийом заявок на участь у чемпіонаті. За попередніми даними, долучитися до чемпіонату уже зголосилося 48 учасників із 12 країн.

Читайте також

До Тернополя приїдуть спортсмени з 12 країн світу

За словами організаторів чемпіонату, найкращі результати щороку  показують спортсмени з Італії, Німеччини, Литви, Латвії та Естонії. Також під час Чемпіонату на Набережній ставу та у парку ім. Тараса Шевченка пройде гастрономічний фестиваль під час якого тернополян і гостей міста пригощатимуть усілякою смакотою. Людей розважатимуть популярні тернопільські музичні гурти, а ще презентують  саунд–трек до   фільму «Данило Галицький». Для молоді влаштують open-air за участю кращих діджеїв України.

Додамо, що Міжнародний водно-моторний союз схвалив проведення змагань у Тернополі щороку, в останні вихідні серпня, до 2020 року.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аквабайк, #змагання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #озеро, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: