Що просили мешканці Збаража та їх діти в Ігоря Мосійчука? (Фото)

17.08.2017 13:13   Джерело: Місто
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Кілька років мешканці околиці міста Збаража, що на Тернопільщині, скаржаться на нестерпний, їдкий сморід від свинарників ТОВ «Поділля», які розташовані приблизно 100—200 метрів від людських помешкань, - пише Місто.

Сьогодні роповісти про ноболіле та просити допомоги у вирішенні проблеми на зустріч із Ігорем Мосійчуком та предстаниками від обласної фракції Радикальної партії прийшло кілька десятків збаражчан. Посеред них і зовсім маленька мешканка.

Читайте також

Мобільний інформаційний пункт управління юстиції завітав у місто Збараж
В одному із сіл Тернопільщини масово гине риба у водоймі
Юрію Горайському ініціюють присвоїти звання Героя України

«Від цього запаху у мене часто дуже болить голова. Мама каже, що і воду ми п`ємо забруднену свинарниками»,— говорить дівчинка.

 

Справді, усі люди жаліються на сильні головні болі, на те, що підприємство, нехтуючи всіма нормами та правилами, приносить шкоду домашньому господарству, екології, здоров`ю тощо.

Громада неодноразово зверталась в різні інстанції та безрезультатно. Екологічна інспекція вже кілька разів штрафувала дане підприємство,але штрафи настільки мізерні,що керівник, сплативши їх, й далі знущається над людьми.

«Радикальна партія з`ясує,  наскільки законною є діяльність цього підприємства. І,або діяльність ТОВ «Поділля» відповідатиме всім необхідним нормам, або ж припинить роботу. Ми ні в якому разі не дозволимо нехтувати здоров`ям та повноцінним проживанням людей»,—стверджує депутат Тернопільської облради,керівник фракції Радикальної партії Богдан Яциковський.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Місто  

Коментарі