Начальник тернопільської поліції готовий судитися з журналістами через вбивство випускниці

Опубліковано:
16 Серпня, 2017

14 серпня в редакцію Збаразької газети “Народне слово” приїжджав Начальник Головного управління Національної поліції у Тернопільській області, полковник поліції Олександр Богомол з керівником сектору комунікації ГУ НП у Тернопілській області Сергієм Кретою, – пише intermarium.

Під час спілкування із редактором та журналістами газети поліцейські проводили аудіозапис, журналісти також, про це повідомила на своїй сторінці у соцмережі журналіст видання Наталка Парова.

“Я приїхав до вас офіційно. Почитав я деякі матеріали із вашого видання і хотів би їх обговорити і поставити крапки над “і”, або додаткові знаки запитання”,- сказав Олександр Богомол на початку розмови із журналістами.

Читайте також

На руці Василя Гнатюка немає жодних слідів порізів – поліція каже неправду?
Нові подробиці з суду над підозрюваним у вбивстві випускниці з Вишнівця: цього разу він не плакав
«Вони постійно ґвалтують дівчат, але ті залякані та мовчать», – криміналіст Костилєва про вбивство тернопільської випускниці

“Я би хотів вам задати запитання, як журналісту, бо це є офіційна газета і коли ви посилаєтесь на певну інформацію, то повинні мати джерело цієї інформації”,- наголосив Начальник Головного управління Національної поліції у Тернопільській області.

Олександр Богомол також попросив прокоментувати та надати інформацію про випадок, який журналісти видання оприлюднили на сайті, далі цитуємо дослівно:

“Версія, що вишнівчани не безпідставно не вірять, що правоохоронці затримали справжнього вбuвцю та ґвaлтiвника Іринки Мукоїди може отримати підтвердження. Як нам стало відомо, у Вишнівці 5 серпня невідомі побuли та зґвaлтyвали ще одну жінку, Оксану К. Жінка нібито перебуває у обласній лікарні, хоча поліція робить усе можливе, щоб громадськість не дізналася про цей злoчин і про те, що жінка була зґвaлтoвана. Вишнівчани підтверджують факт побuття та зґвaлтyвання їхньої односельчанки, але розповідають про тиск на родичів потepпілої, яких змушують казати людям, що зґвaлтyвання не було, а жінка отримала сuнці та скaлічилася, упaвши з драбини. Журналістам поки що не вдалося розшукати цю жінку в медзакладах області і поспілкуватися з нею, щоб отримати достовірну інформацію з перших вуст”.

Богомол також зазначив, що випадок описаний журналістами видання відображає тільки здогадки і плітки, а за відомостями слідства факту зґвaлтyвaння Оксани К. не було і поліція підтверджує лише факт побuття. Інформація ж не розголошується, бо може розбити сім’ю, крім того події, які відбулися з вищезгаданою жінкою жодним чином не мають відношення до так званих мажорів, яких вишнівчани підoзрюють у причетності до смeрті Ірини Мукоїди, а сама подія відбувалася у одному із готелей, а не на вулиці, як розповідають журналісти.

Також Олександр Богомол звернувся до автора статті Наталії Парової з проханням роз’яснити, хто саме із поліції ретельно приховує вищезгаданий злочин, на що пані Наталія відповіла, що не знає кого саме мала на увазі пишучи статтю.

Поліцейські попросили журналістів спростувати дану інформацію, на сторінках свого видання, якщо ж спростування газета не дасть, то над ними буде суд.

Редакція газети “Народне слово” оприлюднила усю розмову у повному обсязі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #богомол, #випускниця, #журналіст, #мукоїда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: