Що потрібно зробити тернополянам, щоб отримати гроші за субсидію?

Опубліковано:
16 Серпня, 2017

Тернополяни, які за результатами опалювального сезону зекономили житлові субсидії на газ і електроенергію, повинні отримати грошову компенсацію. Для цього містянам необхідно  до 1 вересня подати заяву в  Управління праці й соціальної політики за адресою: м.Тернопіль, вул. Лисенка,8, каб.11, для мешканців Тернопільського району – у сільську (селищну) раду,  на підставі якої здійснюватиметься виплата грошової винагороди за енергоефективність. Інформацію про наявність економії кожен отримувач субсидії може відслідковувати у своїй платіжчі або звернутись з відповідним запитом до постачальника газу, – повідомляє Свобода.

Читайте також

Понад вісім тисяч жителів Тернопільщини втратили субсидію

Щоб отримати грошову допомогу потрібно мати відкритий рахунок у банку. Субсидіант може самостійно вибрати банківську установу, через яку проводяться виплати соціальних допомог та пенсій. Виплати також можуть бути здійснені готівкою через відділення “Укрпошти”.

На момент подачі заяви рахунок в банку повинен бути уже відкритим.

У Кабміні зазначили, що це разова виплата для населення, яке зекономило на природному газі  в опалювальному сезоні в 2016-2017 роках.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #виплата, #гроші, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #субсидія, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: