Уже менше, ніж за місяць на Тернопільщині пройде десятий Всеукраїнський фольклорно-мистецький фестиваль «Борщівська вишиванка». Триватиме він з 9 до10 вересня, розпочнеться свято урочистою ходою та покладанням квітів до пам’ятників видатним постатям українського народу та до визначних пам’яток Борщева.

null

Одночасно з фестивалем вишиванки проведуть і гастрономічний фестиваль “Борщ-їв”. Кожен населений пункт Борщівського району представить свій борщ, який за власними  рецептами готують місцеві господині. Щороку представляють близько 50 видів цієї страви, нею традиційно пригощають гостей свята. Також на відвідувачів заходу чекатиме  культурно-розважальна програма за участю відомих музичних виконавців України. Додам, що вперше фестиваль пройшов 9 вересня 2007 року – тоді він називався “В Борщівському краї цвітуть вишиванки”.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #борщів, #вишиванка, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #фестиваль
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: