Біля торгово-розважального центру «Подоляни» з відчиненого автомобіля місцевого бізнесмена зникла барсетка з грошима. Той одразу звернувся у поліцію. Виявилось, що злодій, маючи досвід у таких «справах», «скинув» крадене, а згодом повернувся за ним на місце злочину, де на нього вже чекали поліцейські.

Вже будучи підозрюваним, через кілька днів зловмисник так само поцупив із відчиненого салону іномарки «Ауді» біля ресторану «Максим» викрав із салону сумку, в якій було 5 тисяч гривень, особисті документи та банківські картки. Ще через три дні з припаркованого поблизу овочевого ринку мікроавтобуса «Мерседес Спрінтер» викрав 7 тисяч гривень.

Читайте також

Чергове моторошне вбивство на Тернопільщині
Невідомі крадуть пальне із баків вантажівок

Злодія розшукали. Йому 29 років, родом з Абхазії. Він називає себе внуком злодія в законі. Розповів, що звик жити з краденого, та суворі грузинські закони змусили його змінити географію злочинної діяльності. Та втекти непоміченим з Тернополя йому не вдалося. Абхазця взяли на гарячому.

Нині зловмисникові оголошено підозру за вчинення злочину, передбаченого частинами першою та другою статті 185 Кримінального кодексу та обрано міру запобіжного заходу у вигляді застави в розмірі 32 тисячі гривень із застосуванням електронного засобу контролю без права покидати обласний центр.

За матеріалами сайту Досьє 102

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #злочин, #крадіжка, #кримінал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: