Майже 60 активістів Української Галицької Партії з Тернопільської, Львівської та Івано-Франківської областей вийшли на Говерлу. Символічно, що разом до вершини прямували цілими сім’ями, активісти різного віку та з різною фізичною підготовкою. Але усі досягнули поставленої цілі та вийшли на найвищу точку України.

В команді Української Галицької Партії — вчителі, волонтери, ветерани АТО, громадські діячі, представники малого бізнесу, люди з різноманітними зацікавленнями. Втім, усіх поєднує спільне бажання працювати для того, аби Україна розвивалась і ставала самодостатньою успішною країною. Партійці УГП ламають стереотипи про усталені образи політиків. Вони кардинально відрізняються від інших простотою, безпосередністю, відсутністю захмарних статків і, звісно, любов’ю до природи.

— Партійне керівництво вирішило поєднати корисне з приємним: поки триває літня пора, то є чудова нагода провести вихідні у дружній партійній сім’ї, а також побувати в горах. Це вже стало доброю традицією. Навесні ми командою теж побували у Карпатах на рафтингу. Ми прихильники такого дозвілля, — розповідає голова Тернопільської обласної організації УГП Олег Вітвіцький. — Приємно те, що ініціативу підтримали районні організації. Приїхали, самоорганізувались, згуртувались, підтримували один одного.

Партійці додають, що справжній характер людини найкраще пізнається в горах, тому спільний вихід до вершини був своєрідним тестом.

— Дорогою до вершини траплялись різні ситуації: хтось потребував підтримки, хтось допомоги, когось треба було зачекати, а комусь подати руку. Колеги проявляли чуйність, допомагали, підтримували один одного. Місцями бувало складно, але ніхто не повернувся назад, всі дійшли. Той вихід на вершину нагадав і політичну діяльність: бувають труднощі, інколи потрібна підтримка колег, але є розуміння, що завжди ти можеш розраховувати на дружнє плече. А, вийшовши на вершину, головне пам’ятати про тих людей, які йшли з тобою поруч, — додає голова Тернопільської міської організації УГП Ірина Яремчук.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #говерла, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #партія, #підкорили, #подорож, #тернопіль, #тернопільські новини, #угп
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: