Тернопільська міська виборча комісія вкотре довела свою безпорадність (Відео)

15.08.2017 14:43   Джерело: vkursi.te.ua
Опубліковано : Новини Тернопільщини

14 серпня Тернопільська міська виборча комісія знову зібралася на засіданні, де мали розпочати роботу про внесення питань в порядок денний, які стосуються позбавлення мандатів трьох колишніх депутатів від ВО “Батьківщина” А. Артимовича, П. Поврозника та Н. Шоломейчук та завершення процедури відкликання депутатів-свободівців, - повідомляє В Курсі.

Читайте також

Невідомі особи виламали двері у Тернопільську міську раду?

Проте сьогоднішнє засідання вкотре стало “провальним” та безрезультатним. Адже елементарно внести питання до порядку денного для голови і членів ТВК виявилось “заскладним” завданням.

Вперше за тривалий час на засіданні були присутні 16 членів комісії, відсутні – двоє. Секретар від “Самопомочі” знову проігнорувала збори та не з’явилась. Однак, саме сьогодні вона повинна була продемонструвати членам виборчої комісії повідомлення, які вона прийняла власноруч 4 серпня від представників ініціативної групи.

Під час внесення питань до порядку денного, одна із членів ТВК виступила з пропозицію внести питання про прийняття рішення стосовно завершення процедури відкликання депутатів екс-свободівців ТМР – Турського, Навроцьокого і Сороколіта, а точніше – узагальнення підсумків щодо відповідності документів, які мали змогу перевірити члени ТВК. Дата оголошення результатів вже давно “протермінована” – питання закрили, проте чомусь досі не завершили.

  В результаті двогодинного засідання жодного рішення не було прийнято через очевидні причини: недостатню кількість голосів та невміння голови ТВК Віктора Дрозди раціонально організувати роботу комісії. Попри те, що пан Дрозда є адовактом та надає правову допомогу громадянам, він не в змозі налагодити роботу членів ТМВК, більше того – свідомо блокує її.

Відтак, наступні збори члени комісії назначили на 15 серпня.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: vkursi.te.ua  

Коментарі