На Тернопільщині серйозно взялись за дороги

15.08.2017 11:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопілля

На замовлення Служби автомобільних доріг у Тернопільській області сьогодні тривають роботи з поточного середнього ремонту, ліквідації ямковості та інших пошкоджень дорожнього покриття.

Так, на трасах Львів – Тернопіль та Доманове – Ковель – Чернівці – Тереблече (напрямок Тернопіль - Кременець) підрядні організації виконують роботи з поточного середнього ремонту. У Львівському напрямку, ділянка Довжанка – Озерна працює установка КМА. На трасі М-19 поблизу села Горинка шляховики задіяли ресайклер , на цій же ділянці заплановано встелити 1200 тонн асфальтобетону.

Фото: Служба автомобільних доріг у Тернопільській області

Боротись з ямковістю, ін’єкційно-струменевим методом, шляховики продовжують на дорогах Копичинці – Гусятин, Татарів – Косів – Коломия та Тернопіль – Хоростків через Козівку.  Сьогодні заплановано ліквідувати близько тисячі метрів квадратних ямковості.

На обході Тернополя (дорога Р-41) дорожники працюють з гарячим асфальтобетоном усуваючи просадки та пучини.  


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі