Жнивна на Тернопільщині підходять до завершення – намолотили понад мільйони тонн зерна. Наша область на третьому місці в Україні за урожайністю ранніх зернових культур – 49,2 центнера з гектара. За урожайністю основної культури – пшениці, область – на 4 місці – 53 центнери з гектара.

Читайте також

Жнива на Тернопільщині: пшеничні перевесла родини Бучинських

На Тернопіллі уже зібрали 72% ранніх зернових культур. На темпи збирання врожаю значно вплинули погодні умови, адже на початку літа була низька температура повітря, що не дозволяло культурам вчасно достигати. Найбільше зернових зібрали у Підволочиському районі – 89%, у Борщівському – 85%. Найвищу врожайність аграрії відзначають у Теребовлянському районі – 68 центнерів з гектара та Бучацькому 62 центнери з гектара.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #врожай, #жнива, #комбайн, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #статистика, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: