В одному із сіл Тернопільщини масово гине риба у водоймі

Опубліковано:
15 Серпня, 2017

Масову загибель риби у ставку за межами населеного пункту с. Шимківці на території Колодненської сільської ради Збаразького району виявили інспектори Державної екологічної інспекції у Тернопільській області у результаті перевірки оперативної інформації. На гарячу лінію Інспекції надійшло звернення від підприємця, що орендує даний став. 

Читайте також

Тернопільський рибоохоронний патруль проводить рейдове патрулювання ринків
Тернопільський рибоохоронний патруль знову викрив браконьєрів

Результати відібраних проб води на визначення причини загибелі риби показали нестачу кисню у воді. Даний факт, а також відсутність притоку у ставок імовірно і спричинили загибель риби, пише ekoinspternopil.

Під час маршрутного методу підрахунку загиблої риби виявлено: карась сріблястий – 110 штук, плітка – 3800 штук, короп – 30 штук, щука – 11 штук, товсто лоб – 6 штук та окунь – 200 штук.

Матеріали за даним фактом скеровано до управління державного агентства рибного господарства у Тернопільській області для вжиття заходів відповідно до компетенції.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водойма, #Збараж, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #риба, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: