Скільки коштів витрачається на розвиток туризму в Тернопільській області?

Опубліковано:
14 Серпня, 2017

Впродовж 1 півріччя Відділ туризму Тернопільської ОДА здійснив видатки на суму 233,4 тис. грн. Видатки здійснювалися на підставі Програми розвитку туризму в Тернопільській області на 2016-2020 роки. Програмою передбачено низку заходів. Втім вини не зовсім проглядаються у переліку тих, які були профінансовані.

Найбільше видатків було використано на участь у міжнародній виставці ділового туризму у Франкфурті на Майні – 62,6 тис. грн. Ще 19,6 тис. грн використано на участь у міжнародній туристичній виставці “Expo-Batumi”.

null

Які результати було досягнуто в результаті профінансованих цих та інших заходів у звіті не повідомлено. Також відсутня інформація щодо результатів закордонних відряджень на міжнародні виставки.

На жаль відповідей на ці запитання так і не одержали під час публічного звітування ні депутати Любомир Крупа, Віталій Фидрин, Лариса Римар та інші, ні учасники Експертно-аналітична група “Акцент” Богдан Малиняк, Василь Тарас. Представник відділу туризму пообіцяв про результати повідомити пізніше. Відтак рішення щодо представленого звіту комісія не прийняла.

null

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #бюджет, #витрати, #кошти, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #слідство, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: