У Тернополі лікарні та поліклініки отримають статус комунальних підприємств

Опубліковано:
14 Серпня, 2017

Медичні заклади у Тернополі матимуть статус комунальних підприємств. Відповідне рішення прийняли на черговій сесії міської ради, – пише Тернопіль Наживо.

Це означає, що у своїй діяльності лікарні та поліклініки матимуть можливості для надання більшого переліку медичних послуг та самостійно зможуть затверджувати штатний розпис роботи медперсоналу.

Читайте також

Одразу дві інфекції спалахнули на Тернопільщині

Таким чином лікарні зможуть надавати якісніші послуги відповідно до потреб пацієнтів.

– Під час реорганізації з усіма працівниками буде підписано новий контракт чи трудовий договір на рік. Ця норма прописана у документі з реорганізації медичних закладів. Більше того, така реорганізація дає колективу більші можливості проводити зміни в організаційній структурі та при здійсненні фінансових операцій, – підсумував міський голова Тернополя.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #лікарня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #підприємство, #поліклініка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: