Соціальне таксі з електропідйомниками і аптечками, яке довезе в будь-яку точку міста. Звучить неймовірно. Проте такий транспорт в перспективі може стати реальністю завдяки тернополянину Сергію Кічулі, який створив «Соціальне таксі».

Читайте також

У Тернополі стались три ДТП за участю таксі (Відео)
У таксі при розрахунках з пасажирами готівкою повинні застосовуватись таксометри

Безкоштовно з’їдити до лікарні або аптеки на спеціально облаштованому транспорті тернополяни з інвалідністю. Для цього потрібно зібрати кошти на спеціальний автомобіль – мікроавтобус, обладнаний спеціальним ліфтом для перевезення інвалідів.

Подібні проекти уже діють в Києві та Хмельницькому. За допомогою такого авто люди з обмеженими можливостями можуть пересуватися не лише містом, а й за його межами й ставити соціально активнішими, пише “Голос”. У Хмельницькому курсують уже три соціальних таксі, які працюють там при обласному благодійному фонді «Карітас».

За матеріалами сайту 0352

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #інвалід, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #таксі, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: