Юрію Горайському ініціюють присвоїти звання Героя України

Опубліковано:
13 Серпня, 2017

Громадська організація “Максимівська ініціатива” ініціювала звернення до президента України про присвоєння Юрію Горайському звання Героя України

«Патріот Тернопілля» зустрівся з заступником голови  громадської організації  “Максимівська ініціатива” Надією Тлумацькою у коридорах обласної ради. Ось що з цього приводу вона нам розповіла:

Хоча,  в силу певних причин, Юрій очолював районну адміністрацію лише 11 місяців, він з командою однодумці зумів зробити чимало. Та, найголовніше, Юрій Горайський продемонстрував землякам якісно новий стиль керівника. Адже вважав, що посада голови адміністрації це не самоціль, що політики у роботі керівника району бути не повинно. Іронічно називав себе «завгоспом району». Дотримувався принципу, що на цій посаді треба бути не кабінетним кервником-чиновником, а господарником, котрий дбає про щоденні турботи людей, про якісну роботу садочків, шкіл, закладів культури, медицини, про стан доріг та відновлення виробництва і залучення інвестицій в економіку району. Йому вдалося відновити роботу Зарубинецького спиртзаводу, знайти кошти на ремонт районного будинку культури.

Своїй патріотичній позиції Юрій не зрадив і після звільнення президентом  Порошенком з посади голови Збаразької районної державної адміністрації. Усю енергію зосередив на волонтерській допомозі військовим у зоні АТО. Перебуваючи з волонтерськими передачами на Сході під Широкіним, Юрій  Горайський разом з побратимами вивіз з оточення двома волонтерськими  бусами наших військових 73-го центру спеціальних операцій. Як справжній патріот, ризикуючи своїм життям врятував бійців, яких військове керівництво вже й не сподівалося витягти з оточення. Про цей епізод з життя Юрія Володимировича “Патріот Тернопілля” планує розповісти згодом більш детально.

На нашу думку, як і на думку багатьох тернополян, патріотична життєва позиція Юрія Горайського заслуговує найвищої нагороди України. Його життя має стати прикладом наслідування і для прийдешніх поколінь, і для сучасних державних службовців.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #Герой України, #Збараж, #звання, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #юрій горайський
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: