Лише за добу 8 серпня правоохоронці області задокументували близько восьми фактів крадіжок з автомобілів. Загальна сума збитків, яку завдали злодії –  більше 300 000 гривень.

У двох випадках крадії вночі викрали відеореєстратори, пошкодивши скло пасажирської дверки. Чортківчанин залишив своє авто неподалік лікарні, а повернувшись за півгодин, помітив відсутність мобільного телефону «Sony Experia», вартістю 4 тисячі гривень. Невідомі потрапили до салону, віджавши вікна дверей. 

Читайте також

Волонтери з Англії передали автомобіль для евакуації загиблих із зони АТО (Фото)
Невідомі крадуть пальне із баків вантажівок
Тернополяни допомогли патрульним затримати чоловіка, що ймовірно мав намір здійснити крадіжку

Ще один потерпілий –  житель Бучацького району. Чоловік залишив транспортний засіб на паркові ТЦ «Орнава», а сам пішов за покупками. За цей час невідомі відчинили його авто шляхом підбору ключа. З «Mercedes Vito» винесли автомагнітолу та флеш-картку.

Також злодії обчистили автівки ще п’ятьох тернополян. На крадіжку їм вистачило 5-10 хвилин. Крадії мали спецобладнання та відчиняли салони автівок шляхом сканування сигналу центрального замка. З «Toyota Corola» зловмисники винесли 15 600 гривень, а з «Kia Sportage» викрали гаманець з особистими документами власника авта, півтори сотнею американських доларів та 17 з половиною тисячами гривень. 

За аналогічною схемою потерпів й власник «Volkswagen Tiguan». Крадії винесли чоловічу барсетку, де знаходилось 20 000 гривень та 5 000 доларів, а також планшет «Apple Ipad». Завдані збитки потерпілий оцінив в 180 000 гривень. 

За фактами протиправних дій поліцейські відкрили кримінальні провадження відповідно до частини 1 статті 185 Кримінального кодексу України. Злодіїв розшукують, а власників автівок просять бути максимально уважними та обережними, не залишати свої авто без нагляду надовго та забирати з собою з салонів цінні речі та гроші.

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #автозлодій, #злодій, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: