На Театральному майдані Тернополя провели акцію «Юстиція – відкрита для людей!» (Фото)

Опубліковано:
11 Серпня, 2017

На Театральному майдані Тернополя представники Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області провели акцію відкриття заходу «Юстиція – відкрита для людей!», а також розпочали інформаційну компанію про запуск Всеукраїнського правопросвітницького проекту «Я маю право!». Учасники заходу розповідали тернополянам та гостям міста про їх права та як їх захищати.

Читайте також

Едуард Кольцов: «Державний реєстратор – гарант державної реєстрації прав»

Під час зустрічі з громадськістю організатори акції ознайомлювали місцевих жителів з он-лайн сервісами, пріоритетами діяльності Міністерства юстиції, впровадженням ініціатив Мін’юсту на території області, розповідали про створення при Тернопільській ОДА оперативного штабу, покликаного боротися зі спробами рейдерських захоплень земель та зібраного урожаю, а також про створення мобільних точок доступу у відділених населених пунктах Тернопільської області з питань правового інформування населення.

null

 

null

 

null

 

null

Тернополяни ж із власними питаннями активно підходили до представників Головного територіального управління юстиції у Тернопільській області та Регіонального центру з надання безоплатної вторинної правової допомоги у Тернопільській області. Люди отримували рекомендації, як вирішувати їх проблеми у правовому полі. Фахівці зауважили, що такі поради можуть надати у будь-який час усім, хто звертатиметься до них і закликали до цього.

Такі ж заходи планують проводити у всіх населених пунктах Тернопільщини.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #акція, #відкрита, #Майдан, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини, #юстиція
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: