У Тернопіль привезли перші місця з 66 чемпіонату Європи з автомодельного спорту

Опубліковано:
11 Серпня, 2017

На 66 чемпіонаті Європи з автомодельного спорту, який пройшов з 2 по 6 серпня у місті Стрий на Львівщині, тернополянин Андрій Якимів у особистому заліку зайняв два перших місця у першому та третьому класах.

Читайте також

На Чортківщині пройшов чемпіонат району з баскетболу серед чоловічих команд

Його машинки розвинули швидкість відповідно 261.222 км год та 294.111 км год. Чемпіонат зібрав команди з 13 європейських країн. Кордодром стадіону “Сокіл” постійно приймає змагання різного рівня. Автомодельний спорт відноситься до технічних видів спорту. Машинки по черзі змагаються долаючи коло за колом. Технічні характеристики своїх машин Андрій Якимів вдосконалює вже декілька років поспіль. І недарма. У Стрию йому вручили ще одну важливу відзнаку – сертифікат про світовий рекорд, який був встановлений у березні місяці в Австралії – тоді машинка Андрія розвинула швидкість 300.953 км год.

Наступний чемпіонат з автомодельного спорту пройде у німецькому Ганновері. Увесь цей час українська команда володітиме кубком Європи, який вибороли у цих змаганнях. А кубок 66 чемпіонату завоювали естонські спортсмени.

null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет
null

Фото з мережі Інтернет

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #чемпіонат, #якимів
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: