У Києві поліцейські затримали чоловіка, який погрожував підірвати лікарню разом пацієнтами. Як пише прес-служба столичної поліції, інцидент стався 7 серпня в 22:00 в Печерському районі. Все почалося з того. Що у дівчини в лікарні пропав мобільний телефон. У крадіжці вона запідозрила сина своєї сусідки по палаті. І в момент, коли з ним спілкувалися копи, в лікарню прийшов п’яний батько хлопця.

Читайте також

Як колишній тернопілець Сергій Данилків реформує медицину на Донеччині
Гола жінка прогулялася центром Києва (Відео)
У Києві зі сміттєвого бака дістали голого чоловіка (Відео)

“Чоловік перебував у нетверезому стані, почав конфліктувати, а потім, за словами свідків, дістав з пакета три боєприпаси. При цьому почав погрожувати пацієнтам, медперсоналу і поліцейським зірвати гранати, оскільки вважав: звинувачення на адресу його сина – безпідставні”, – передають копи.

Медсестрі вдалося вмовити чоловіка віддати одну гранату. Потім  він втік. Однак незабаром копи самі скрутили порушника і забрали гранати і доставили в Печерське управління поліції. При цьому у порушника не було двох інших гранат. Де він їх справ, поліція з’ясовує.

Йому інкримінують ч. 4 ст. 296 (хуліганство) і ч. 1 ст. 263 (Незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами) КК України.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #граната, #київ, #лікар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: