Нещодавно у мас-медіа з’явилась інформація про те, що у Зборові працівники поліції на службовому автомобілі «Мітсубісі-Оутлендер» зупинили іномарку на латвійській реєстрації без вагомих підстав. Порушуючи нормативні документи, водія посадили у службовий автомобіль та, на думку автора, вимагали у нього гроші за непритягнення його до адміністративної відповідальності.

Читайте також

На Тернопільщині екс-ДАІшники на дорогих позашляховиках полюють на іноземців (Фото)

Інформація стала підставою для службового розслідування, і, як повідомили у поліції, «частково знайшла своє підтвердження». За неналежне виконання службових обов’язків та непрофесійні дії, які набули негативного резонансу та негативно вплинуло на імідж Національної поліції, начальника сектору реагування патрульної поліції попереджено про неповну посадову відповідність. А самого поліцейського звільнено з посади. 

За матеріалами відділу комунікації ГУНП в Тернопільській області

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Зборів, #звільнення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #поліція, #тернопіль, #тернопільські новини, #хабар
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: