Скандально відома Марія Баб’юк таки має кримінал (Документ)

Опубліковано:
9 Серпня, 2017

Директор Галицького інституту у Тернополі підробила диплом та безпідставно отримувала надбавки за кандидатську ступінь. Міцеві ЗМІ вже повідомляли про це, що свободівка Марія Баб’юк користується всіма регаліями кандидата наук, хоча таким не є. У поліції підтвердили Реально інформацію.

Читайте також

У Тернополі завершилася політична криза, а трьох депутатів-зрадників викинули на «смітник» історії

“Слідчим управлінням ГУНП в Тернопільській області розслідується кримінальне провадження за фактами привласнення, розтрата або заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем (стаття 191(ч2)КК) та використання завідомо підробленого документа – диплома кандидата фізико-математичних наук (стаття 358(ч.3)КК)” – повідомили в Відділі комунікації поліції Тернопільської області.

Марія Баб’юк представила слідчим лише ксерокопію диплома, бо оригінал не пам’ятає, куди подівся оригінал.

В соціальних мережах також поширюють відповід чиновників міносвіти про те, що диплом суттєво відрізняється від того, який видавали в 1999 році.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #галицький коледж, #кандидат наук, #кримінал, #марія баб’юк, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: