Мешканця м.Ланівці ошукала його ж кохана співмешканка

Опубліковано:
8 Серпня, 2017

62-річного мешканця Ланівців обдурила його ж співмешканка, яка крадькома скористалася карткою чоловіка і купила за кошти чоловіка телефон. З заявою про крадіжку звернуся сам потерпілий. Поліція інформацію підтвердила та знайшла злодійку. – повідомляє ГУ НП у Тернопільській області. 

Злодійку знайшли та затримали. Нею виявилася 21-річна мешканка села Загірці, яка жила разом з постраждалим. Дівчина вирішила скористатися довірою кавалера, бо ж той сам часто давав їй до рук банківську картку, щоб розраховуватися за покупки в крамниці. Їй був добре відомий пін-код власника картки, тож вона самостійно, без дозволу власника, вирішила скористатися його карткою. Таким чином, дівчина придбала новенький мобільний за 2200 гривень.

Читайте також

Невідомі крадуть пальне із баків вантажівок
Товариша по пляшці обібрав до нитки
На Бережанщині з гаража вкрали мопед

Злодійка сподівалася, що чоловік не зверне увагу на стан коштів на рахунку та не зауважить, куди витратив усі гроші. Патрульні затримали злодійку і тепер доведеться відповісти за скоєне.

За фактом крадіжки відкрито кримінальне провадження.

Нагадаємо, нещодавно банківські аферисти вкрали з карток грошей на суму більш, ніж 16 тис.грн

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #ГУ НП у Тернопільській області, #злодій, #злодійка, #крадіжка, #ланівці, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ошукала чоловіка, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: