Волонтери з Англії передали автомобіль для евакуації загиблих із зони АТО (Фото)

Опубліковано:
7 Серпня, 2017

Волонтери з Англії привезли автомобіль для евакуації тіл загиблих із зони АТО. Машина обладнана морозильною камерою. Транспорт передали ветеранам Афганістану Тернопільщини, які й займатимуться довезенням  убитих зі сходу України.   

«Наші організації волонтерів в Англії – «Клуб Лобановського» і «Лондонські Бандери» уже неодноразово допомагають українським бійцям автомобілями. Ми уже відправили машини для розвідки, а тепер придбали транспорт для вивезення тіл загиблих воїнів зі сходу України. Насправді, в Англії автомобілів з таким призначенням, які б мали морозильну камеру і були у доброму стані – не так вже й багато, тому було важко знайти такий транспорт, але ми зуміли і доставили його сюди», – розповідає волонтер з Англії  Олександр Салій.

Придбати це авто волонтерам коштувало близько 4 тисяч фунтів. Аби зібрати гроші – проводили благодійні волейбольні та тенісні турніри, а також приймали внески місцевих жителів. Машину освятили представники духовенства.

null

 

null

 

null

 

null

 

null

Фото: Катерина Богуславська

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #англія, #волонтер, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: