Тернополяни просять забезпечити повноцінне вуличне освітлення у нічний час

Опубліковано:
7 Серпня, 2017

Тернополяни просять забезпечити повноцінне вуличне освітлення у нічний час. Відповідну петицію подали на сайт Тернопільської міської ради:

«Розвинуте та туристично привабливе місто – це місто, у якому світло та безпечно у нічні години доби. На жаль, вулиці та парки Тернополя після 23:00 год. стають майже повністю темними. Це шкодить туристичній привабливості міста, зменшує рівень громадської безпеки, породжує депресивну та провінційну атмосферу. Наші сусіди (Львів, Івано-Франківськ) давно відмовилися від недолугої практики обмеження вуличного освітлення вночі, оскільки зрозуміли, що освітлені вулиці – це запорука міського процвітання. Особливо відштовхують темні вулиці міста влітку, коли городяни люблять гуляти теплими вечорами. 
Тому, прошу забезпечити повноцінне вуличне освітлення Тернополя протягом усієї темної частини доби. З метою економії бюджетних коштів слід активніше впроваджувати енергоефективні технології у системі вуличного освітлення», – зазначає автор петиції Роман Качановський.

Нагадаємо, щоб цю петицію розглянули у міській раді – за 30 днів вона має зібрати 300 підписів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вулиця, #ліхтар, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #освітлення, #петиція, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Спасо-Преображенська церква
14:14, 27 Квітня, 2024

Духовна фортеця козаччини: де на Тернопільщині молились гетьмани

Блоги

ТОП новини тернопільщини: