Котельня по вул. Л.Українки досі не працює, а значить мешканці залишилися без гарячої води вже більше, ніж місяць. Передбачалося, що котельна запрацює з 25 липня, проте досі гарячої води немає, – пише Тернопільська Липа з посиланням на 20 хвилин.

В КП “Тернопільміськтеплокомуненерго” зазначили, що гарячу воду не включили, бо котельня на вул. Лесі Українки досі на ремонті. І скільки він ще триватиме – невідомо. Натомість, у прес-службі КП пояснили, що це все через нещодавно виявлені додаткові технічні проблеми. Котельню повинні вже були запустити, але випробування показали, що є деякі технічні проблеми, через які котельня досі перебуває на ремонті. Дату, коли знову з`явиться вода у мешканців сусідніх вулиць, повідомлять згодом.

Читайте також

В школі на Тернопільщині запрацювала котельня на твердому паливі

Без гарячого водопостачання може залишитися ще декілька вулиць. Відтак з 7 серпня гарячої води не буде у будинках, які під’єднані до котелень на вулицях Лозовецькій, 3а, Шкільній,5, Тролейбусній, 7б, І. Франка, 16, Транспортній,7б, Лемківській, 23.

Але є ймовірність і того, що через цю заборгованість без гарячої води може опинитися весь Тернопіль.

У КП підмітили, що якщо місто перейде на торф’яні котельні, то проблем з гарячою водою можна уникнути. Газ дуже дорогий, тому потрібно шукати якісь альтернативи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вода, #котельня, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ремонт, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: