7 серпня у Тернопільському прес-клубі відбудеться зустріч з німецьким медіа-експертом

Опубліковано:
5 Серпня, 2017

У Тернопільському прес-клубі, що знаходиться за адресою Качали 3, 7 серпня о 12:00 відбудеться зустріч з німецьким медіа-експертом Клеменсом Шеллем. З тернополянами він поговорить на тему «Журналістика в Україні: шанси й виклики». – інформує Тернопільський прес-клуб

Читайте також

1 серпня у Тернопільському прес-клубі журналістам розповіли про пожежні загрози влітку
Тернопільські торф’яні котельні відповідають європейським стандартам
Перед загиблим в АТО журналістом молоді жителі Тернопільщини ставали на коліна (фото)

На відвідувачів чекають неформальні розмови про роль журналістів у демократичному суспільстві, причини кризи довіри до ЗМІ,  вплив Інтернету й соціальних мереж на журналістику, сприйняття України на Заході та інші важливі для українських журналістів речі.  

До слова, запрошений гість Клеменс Шелль (Clemens Schöll) – медіа-експерт, член Німецької асоціації журналістів та журналістської мережі “N-ost”, метою якої є сприяння кращому висвітленню в німецьких медіа процесів, що відбуваються в країнах Центральної та Східної Європи.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #Clemens Schöll, #журналіст, #Клеменс Шелль, #німецький медіа-експерт, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільський прес-клуб, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: