Якими будуть ціни на ринках Тернопільщини у серпні – прогнозують аналітики

Опубліковано:
5 Серпня, 2017

Фахівці Українського клубу аграрного бізнесу спробували прогнозувати стан цін на ринках Тернопільщини. Відтак, експерти запевняють, що серпень буде сприятливішим для покупців, оскільки продукти стануть дешевшими, окрім молока, ціни на яке зростуть. – пише Місцевий час

Читайте також

Чому тернополяни їдять китайський часник?
Тернополяни почали витрачати на продукти удвічі більше грошей
Заліщицькі помідорники цогоріч зажирують

Як зазначають фахівці, у серпні тернополянам слід очікувати більш сприятливої цінової ситуації на ринках Тернопільщини, оскільки ціни на більшість продуктів будуть нижчими. Проте, винятком є молоко. Експерти стверджують, що ціни на молочні продукти зростуть на 3-5%.

Ціни на ринках Тернопільщини у серпні знизяться. Фотоілюстрація з мережі Інтернет

Як відомо, з початку року спостерігалося шалене зростання цін на м’ясо та м’ясні вироби. Фахівці Українського клубу аграрного бізнесу заспокоюють, що у серпні очікується стабілізація цін на свинину. Можливе зниження цін коливатиметься в межах 2-5%, тому що високий рівень вартості свинини стимулював ріст цін і на суміжних ринках та призвів до активізації імпорту.

«Серпень для споживачів стане найбільш сприятливим, оскільки ціни на більшість одиниць споживчого кошика знизяться. Навіть м’ясо, вартість на яке росла з початку року і була такою болючою для споживачів наразі стабілізується і ближче до кінця серпня почне поступово знижуватись», – прогнозує Євгеній Дворнік, експерт Українського клубу аграрного бізнесу.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #новини тернопільщини, #новини тернополя, #ринки Тернопільщини, #тернопіль, #тернопільські новини, #ціни, #цінова політика, #ціноутворення
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: