60-річний тернополянин ледь не підпалив квартиру, а його дочка звинуватила сусіда у споюванні батька

Опубліковано:
4 Серпня, 2017
Доки дідусь-афганець ходив із двома маленькими внуками невідомо-де, у квартирі чоловіка виникла пожежа, а сусіди потерпілих звинуватили родину афганця в тому, що ті постійно псують їм життя, – пишуть Тернополяни.

 2 липня близько 14:00 години в одному із будинків, що на вулиці Просвіти, трапилася пожежа. Мешканці сусідніх будинків стали свідками, як із вікна квартири останнього поверху п’ятиповерхівки «повалила» густа хмара диму. Нестерпний запах диму також відчула і літня пані, що мешкає поверхом нижче. Коли сусідка побачила у під’їзді хмару диму, одразу ж викликала пожежну службу. Пожежники, що миттєво прибули на місце пригоди, потрапили всередину квартири через вікно та швидко локалізували пожежу. На момент пригоди нікого у квартирі не було, тож, на щастя, ніхто не постраждав.

Читайте також

У центрі Тернополя відновлюють магазин після пожежі
У Гусятинському районі дитячі пустощі призвели до пожежі будівлі
На вулиці Просвіти у Тернополі горіла квартира

Сусідка із четвертого поверху не захотіла називати свого імені та прізвища кореспондентці з «Тернополян», адже їй вже набридла постійна увага з боку тернопільських служб через неблагополучну «сімейку», що проживає поверхом вище. Жінка розповіла, що зі слів пожежників, причиною диму в квартирі став посуд, котрий квартиранти забули зняти з вогню.

Сусідка наголосила, що у квартирі мешкає колишній 60-річний військовослужбовець Микола Фоярчук із дочкою Тетяною та двома внуками. Про 60-річного горе-сусіда жінка розповідає, що чоловік раніше довгий час служив у Афгані, проте зараз веде безладний спосіб життя. Дружина афганця Надія Фоярчук у квартирі не живе, а сам чоловік часто випиває та утворює дебоші.

Жінка стверджує, що ця сім’я є неблагополучною та вже в «печінках» сидить у всіх мешканців будинку. Сюди вже неодноразово приїжджали, якщо не пожежники, то інші служби. В самому під’їзді родина творить безлад та часто непокоїть сусідів будинку. Жінка дивується, як дочка Тетяна не боїться залишати із батьком двох маленьких дітей, які могли сьогодні бути всередині у квартирі та постраждати від пожежі.  

На вулиці кореспондентка «Тернополян» зустріла мешканця із 3 під’їзду того ж будинку пана Миколу та розпитала про родину Фоярчуків. 65-річний сусід Микола підтвердив, що сім’я справді неодноразово потерпає від пригод, а найстарший Фоярчук почасти любить перехилити чарку.

Коли журналістка розмовляла із сусідом, їй довелося стати свідком того, як до Миколи підбігла потерпіла дочка Миколи Фоярчука Тетяна,  і з криками та звинуваченнями накинулася на сусіда. Дівчина звинуватила сусіда в тому, що той регулярно споює її батька, адже чоловіки нещодавно випивали, і через це батько міг втратити пильність та мало не підпалити квартиру. Тетяна відмовилася розмовляти із кореспонденткою, мотивуючись тим, що у період пригоди її не було вдома, і дівчина не знає, що трапилось за її відсутності у квартирі.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #квартира, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #пожежа, #сусід, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: