Тернопільська спортсменка Ольга Концевич здобула «срібло» на чемпіонаті України з шашок

03.08.2017 20:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Катерина Богуславська

Представниця тернопільського «Інваспорту» Ольга Концевич здобула «срібло» на чемпіонаті України з шашок-100. Це були змагання серед спортсменів з ураженнями опорно-рухового апарату. Проходив він у Рівному. Загалом змагалось 49 учасників із 17-ти областей – з них 36 чоловіків та 13 жінок. У складі збірної Тернопільської області виступило п’ятеро спортсменів. До слова, першорозрядниця Ольга Концевич вперше виконала норматив кандидат в майстри спорту України. Дівчина є студенткою Тернопільського педуніверситету за спеціальністю вчитель молодших класів. Спортсменка наразі готується до чемпіонату світу з шашок-100, який в серпні відбудеться у Болгарії.

Серед чоловіків, які представили Тернопільщину, кандидат у майстри спорту Руслан Пронозюк  посів п’яте місце, кандидат у майстри спорту Степан Кушнір зайняв шосте місце, а першорозрядник Анатолій Невожай був на 28-му. Готував тернопільських спортсменів до змагань МС Пантелеймон Яблонський.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі