Взялися за відновлення роботи тернопільського аеропорту

Опубліковано:
3 Серпня, 2017

Тернопільська міська рада спільно з обласною радою створюють нове комунальне підприємство, що відновлюватиме роботу аеропорту та сприятиме його подальшому розвитку. Таке рішення прийняли депутати під час чергового засідання міської ради. – інформує Тернопільська міська рада.

Читайте також

Віктор Овчарук: «Дари природи та історії Тернопілля вимагають особливої відповідальності!»
Громадські активісти вимагають від Надала виконання обіцянок
Як виглядає донецький аеропорт сьогодні (Відео)

«Цей проект ми будемо реалізовувати спільно з обласною радою та адміністрацією, з часткою у статутному капіталі не менше 50%, – розповідає міський голова Сергій Надал. – Тернопіль готовий долучитися фінансуванням, проведенням ремонтних робіт та придбанням обладнання, щоб тернопільський аеропорт нарешті відновив свою роботу».

Зі сторони міста засновником виступить КП «Підприємство матеріально-технічного забезпечення», керівництво якого допоже у документаціях, розробці та підписанні усіх необхідних договорів для створення юридичної особи. 

Варто зауважити, що тернопільський аеропорт є власністю Тернопільської обласної ради.

До слова, у Тернополі з’явилося кілька нових велопереїздів.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #аеропорт, #аеропорт Тернопіль, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #обласна рада, #сергій надал, #тернопіль, #тернопільська міська рада, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: