Втопився 6-річний хлопець на Чортківщині

Опубліковано:
2 Серпня, 2017

1 серпня у с. Полівці сталася трагедія. Шестирічний хлопчик приїхав з матір’ю та братом на літній відпочинок до бабусі. Коли пішли разом по корову, хлопчик захотів повернутися додому, проте довго забарився. Тіло дитини витягнув рибалка у ставу поблизу села. – повідомляє Тернопільські гарячі новини. 

Читайте також

На Зборівщині під колесами потяга загинув чоловік
В електричці «Львів – Тернопіль» раптово помер чоловік
У військовій частині Тернополя перша смерть

Дитина приїхала на відпочинок до бабусі з Кам’янця-Подільського. У Полівцях хата бабусі розташована поблизу ставу, тож хлопчик добре знав це місце. Близько восьмої години вечора бабуся з онуком пішли разом забрати корову з пасовища. Коли вони підійшли до водойми, хлопчик запитався бабусю чи можна повернутися назад додому і жінка йому дозволила. Родичі одразу почали хвилюватися, коли помітили відсутність дитини і залучили до пошуків усе село. 

О 22:00 вони вирішили повідомити поліцію і додатково викликали рятувальників. Декілька хвилин потому рибалка витягнув мертве тіло хлопчика, тому рятувати його було уже пізно. 

На жаль, на Тернопільщині зростає кількість нещасних випадків, пов’язаних зі утопленням людей у водоймах.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #водойми, #нещасний випадок, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #смерть, #тернопіль, #тернопільські новини, #утоплення, #чортківщина
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: