Розпочато практичний етап операції «Мігрант»

Опубліковано:
1 Серпня, 2017

Сьогодні, 1 серпня, на Тернопільщині розпочато практичний етап операції «Мігрант». Такий проект запровадили для того, щоб привернути увагу до проблем нелегальної міграції в України та інших правопорушень, які пов’язані зі сферою міграції. – повідомляє Depo.Хмельницький з посиланням на прес-службу ГУ НП в області.

Читайте також

За два тижні на Тернопільщині виловили більше 20-ти нелегалів

Відтак, з 20 по 31 липня тривав підготовчий етап загальнодержавної операції, проте вже впродовж серпня правоохоронці відпрацьовуватимуть усе на практиці. 

Правоохоронці стверджують, що існує багато загроз та проблем, пов’язананих із нелегальною діяльністю іноземнців в Україні. Вони повинні дотримуватися чинного законодавства України, тому правоохоронці роблять все можливе, щоб будь-які правопорушення у цій сфери звести до мінімуму. Впродовж шести місяців 2017 року на території області іноземні громадяни вчинили три кримінальних правопорушення.

Під час практичних дій у рамках операції «Мігрант» співробітники міграційної служби та правоохоронці перевірять місця значного скупчення іноземних громадян, а саме: на продуктових та речових ринках, у навчальних закладах, торгових майданчиках. Не залишать без контролю залізничні вокзали, автостанції тощо. Якщо траплятимуться іноземні правопорушнки, то їх одразу депортуватимуть з України. 

Протягом відведених термінів практичних дій операції «Мігрант» особливу увагу звертатимуть на автомобілі зі закордонними номерами та водіїв,що за кермом таких машин. Також, більш пильний контроль вестимуть за особами, які здійснюють незаконне перевезення іноземців та осіб без громадянства територією України автотранспортом.

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #іноземці, #мігранти, #міграція, #нелегальні перевезення, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #правоохоронні органи, #правопорушення, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги

ТОП новини тернопільщини: