Вбивство випускниці в Вишнівці на Тернопільщині: чи винний 16-річний хлопець? (Відео)

Візьми на себе убивство! Візьми, бо буде гірше! Візьми, бо загинуть найближчі! Візьми в руки ніж!  

01.08.2017 09:51   Джерело: Надзвичайні новини
Опубліковано : Новини Тернопільщини

16-річний хлопчина просто шокував усю країну одкровеннями у клітці суду: він плаче і розповідає, як тиснули на нього поліцейські, змушуючи підписати фатальне для нього зізнання – у звірячій розправі з випускницею Іриною Мукоїдою у вечір святкування Дня молоді на Тернопільщині.  

Читайте також

Чому вбивство дівчинки з Тернопільщини перетворюють на розважальне шоу
Підлітка, підозрюваного у вбивстві тернопільської випускниці, скеровують у психлікарню до Львова

Її позбавили життя двома ударами ножа в серце! А цього хлопчину, якого тепер підозрюють у кривавому злочині, хочуть запроторити до психлікарні – ніби для перевірки!  Як думаєте, чому всі місцеві виходять перекривати дороги, аби витягти школяра з пастки поліції? Чи у них немає дочок, і вони хочуть, аби душогуб розгулював на волі і шукав собі нову жертву? Ні! Вони не вірять жодному протоколу і жодним офіційним результатам слідства. Ні! Вони кажуть, що це не вперше, коли змушують цапів-відбувайлів взяти на себе кров і смерть! Ні! Вони вимагають справедливості і самі шукають докази. А ще – пошепки передають один одному імена – тих, кого саме вони підозрюють у жахливому садизмі!

Надзвичайним новинам стали відомі нові факти, що ставлять під сумнів версію поліції.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Надзвичайні новини  

Коментарі