Вадим Рабінович: “Якщо не навчимося будувати мости – натворимо лиха в своєму домі”

Опубліковано:
31 Липня, 2017

«Для того, щоб повернути мир в Україні, вирішити питання миру на Донбасі потрібна «римська» система. Замкнути всіх учасників процесу – і поки не знайдуть рішення, не випускати! Але і нам самим потрібно чітко відповісти на питання – що робити з Донецьком і Луганськом?

Про це заявив народний депутат України та лідер політичної партії «За життя» Вадим Рабинович.

На його думку, війна на Донбасі викликала ланцюгову реакцію в усіх сферах життя і в першу чергу спровокувала економічний шок в країні.

«У нас багато «патріотів», які стежили, щоб нічого не поставлялося в Донецьк і Луганськ, займалися економічною блокадою, яка коштувала нам вже 80 мільярдів гривень … Це гроші з нашого бюджету.

У нас патріотизм перетворили в прибуткову справу. Патріот став як раніше директор заводу або продуктової бази.

Читайте також

Сили АТО використовують проти терористів психологічну зброю (Відео)
На Тернопільщину повернулось ще кілька бійців батальйону «Збруч» (Відео)

На мій погляд, патріотизм полягає в іншому – щоб в результаті твоєї діяльності твоя країна жила краще, у людей додалося в кишені і в холодильнику. Це – головний показник », – переконаний парламентарій.

У той же час, за словами Вадима Рабиновича, політичне протистояння доведено нинішньою владою до повного абсурду.

«Або ми будемо шукати спільну мову, тому що живемо в одній країні, – або розірвемо один одного. Якщо нацьковувати одних на інших – це вже не політика. Нам потрібен діалог, нам потрібно зупинятися і шукати способи розмовляти. Я їздив до в’язниці визволяти Олександрівську, Коцабу, Карпюка …

Так, це абсолютно різні люди, у них прямо протилежні погляди, але це все наші люди, громадяни країни, діти України. І я буду, скільки вистачить сил, намагатися їх усіх об’єднувати, садити за стіл переговорів заради сильної України!..
Якщо ми не навчимося будувати мости і не будемо намагатися чути один одного, – наробимо лиха в своєму домі. Я розумію, що закони виборів інші, але я зараз говорю не про політику чи виборах, а про виживання нашої країни, це зараз головне », – підкреслив Вадим Рабинович.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #АТО, #війна, #рабінович
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»
21:11, 6 Травня, 2024

Тернопільський “водоканалівець” Любомир Калиняк: «Я дуже люблю людей і свою роботу»

Блоги

ТОП новини тернопільщини: