Сергій Лупійчук

Сергій Лупійчук

Підприємець, громадський діяч

Для чого на набережній тернопільського ставу напис «I love Ternopil»?

31.07.2017 16:43   Джерело: Соціальна мережа
Автор : Сергій Лупійчук

Вже другий тиждень поспіль тернополяни обговорюють встановлення буквенної композиції «I love Ternopil» в парку Т.Шевченка. Хочу повідомити, що це є дарунок місту, всім тернополянам та гостям від родин Мариновських та Лупійчук. Я щиро дякую свому доброму товаришу Віталію Мариновському, за ідею і за запрошення до втілення її в життя. Спільними зусиллями і спільним коштом нам це вдалося. Вдвічі приємним є те, що букви виготовляли працівники мого підприємства. 

Запрошую усіх охочих на урочисте відкриття, що відбудеться завтра об 11:00 в парку ім.Т.Г. Шевченка.

Знаю, що у багатьох небайдужих тернополян може виникнути ряд запитань. Тезисно, декілька відповідей.

Читайте також

На набережній тернопільського ставу скоро буде напис «I LOVE TERNOPIL»

Для чого це місту? - Для того щоб місцеві мешканці і особливо гості могли сфотографуватись на цій локації і за допомогою світлин передати своє ставлення до Тернополя.

Скільки коштувало це місту? - Коштів з місцевого бюджету не витрачено, адже це подарунок.

Чому надпис англійською, а не українською? - Гості нашого міста зможуть показувати свої світлини в усіх куточках світу і люди будуть розуміти, про яке місто йдеться.

Чому саме такий дизайн? - Скільки людей - стільки смаків, класичний варіант підтримала більшість тернополян, що голосували за цей проект.
Чому конструкція стаціонарна, а не переносна? - Щоб не вкрали.))


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: Соціальна мережа  

Коментарі