У липні, посеред літа, знову зацвіла калина

31.07.2017 13:13   Джерело: TeNews
Опубліковано : Валентина Семеняк

Є на Львівщині дивовижна обитель, де щороку відбуваються Господні дива: двічі на рік там вже зацвітала вишня, картопля  родила у формі серця, а на одному з яблук проявився чіткий хрест. У каплиці Різдва Пресвятої Богородиці при монастирі мироточать ікони. Минулого року посеред вересня несподівано зацвіла калина. Про ці події неодноразово повідомляли українські ЗМІ.

Читайте також

У Кременці письменник зі Львова Богдан Коломійчук зізнався, що «персонажів» власних книг знаходить на… цвинтарях

Мова про обитель священномученика Зиновія, яка знаходиться у Винниках, що біля Львова. Настоятель цього монастиря архієпископ, владика Лев-Зиновій Колісник, наш краянин, з Бережанщини.  Сьогодні отець мені зателефонував і повідомив, що у них знову зацвіла калина. Але важливо те, що диво це сталося у символічний для України день: 28 липня, у День Хрещення Київської  Русі-України.

Щоб особисто пересвідчитися у вищесказаному, спробувати відчути Божественну присутність у всьому – за кілька днів вирушаю туди в дорогу. А поки що  світлина, яку надіслав о. Зиновій.

null
Фото: Ігор Гвоздецький.

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі