Технології та туризм. Як QR-коди допомагають вивчати нові туристичні місця

Опубліковано:
31 Липня, 2017

Якщо ви бажаєте дізнатися та побачити інформацію про туристичні перлини Тернопільщини, вам потрібно лише завантажити додаток, який сканує QR-код і сфотографувати його. За декілька секунд з’являється інформація двома мовами – українською та англійською про відповідний туристичний об’єкт. Це яскравий приклад того, як технології використовуються у туристичній сфері. – розповідає Тернопільська філія НСТУ

Зісканувавши QR-код, ви зможете не лише переглянути фото того чи іншого туристичного місця, але й дізнатися про предмети побуту (якщо такі передбачені) та видантних діячів цього краю. Окрім цього, буде коротка довідка, коли заснований об’єкт, його першовідкривачі та коротка історія. 

На відповідному таблі з QR-кодом, окрім великого, є ще малий – це посилання на туристичний портал http://www.ternotour.com.ua/ , де ви зможете прочитати повну інформацію про усі туристичні об’єкти Тернопілля. Варто зазначити, що на виготовлення табла з QR-кодами витратили 6000грн. Поки що туристичний додаток може охопити близько 100 об’єктів, серед яких печери на Борщівщині, усі замки краю та паломницькі центри. 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #QR-код, #мобільний додаток, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопілля, #тернопіль, #тернопільські новини, #туристичні об'єкти
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади
13:58, 21 Квітня, 2024

Голова Андрій Смаглюк розповів про актуальне і наболіле Кременецької громади

Блоги

ТОП новини тернопільщини: