Тернополяни станцювали сальсу на набережній тернопільського ставу

На набережній тернопільського ставу танцювали під запальні латиноамериканські танці та проводили майстер-класи.

31.07.2017 11:13   Джерело: "Терен"
Опубліковано : Зоряна Юзвін

30 липня на набережній тернопільського ставу усі охочі потанцювати зібралися під ритми запальних латиноамериканських танців. Організатори заходу - Студія соціальних танців влаштували майстер-класи просто неба. Тому для того, щоб прийти на дійство, не обов'язково було вміти танцювати сальсу чи бачату, адже тренери радо навчали усіх, - повідомляє "Терен"

"Ми намагаємося залучити до танців різні верстви населення, бо хочемо, щоб танці були більш загальнодоступними, - зазначає керівник танцювальної студії Тарас Зелінський. На навчання приходять люди різних професій. Сальса відкриває емоції, які ховаються під нормами суспільства чи рутиною роботи".

Організатори також запросили самих же учасників танцювальної студії. Їх навчають не лише танцювати сальсу, але і бачату, кізомбу, зук, реггетон, руеда де касіно та багато інших латиноамериканських танців. 

Учасниця танцювальної студії Анна Мороз поділилася досвідом і зазначила, що для тих, хто думає, що не створений для такого заняття і боїться танцювати, потрібно йти на соціальні танці. Адже це веселий спосіб гарно провести час і бути у хорошій фізичній формі. 

Такі танцювальні майстер-класи просто неба тренери планують проводити раз у два тижні на набережній тернопільського ставу.

Латиноамериканські танці. Фото:"Терен" 

 

танці, сальса
Латиноамериканські танці Фото:"Терен" 

 

Латиноамериканські танці Фото: "Терен" 

танці, сальса, набережна ставу
Танцюють сальсу Фото: "Терен" 

 


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: "Терен"  

Коментарі