Очільник Тернополя привітав тернополян з черговою річницею Володимирового Хрещення

Опубліковано:
29 Липня, 2017

Міський голова Сергій Надал привітав жителів міста з Днем Хрещення України-Русі. У своїй промові очільник зазначив, що саме в цей день ми повинні пам’ятати велику роль волі і сильного духу в історії нашої Батьківщини.

Зокрема, за словами очільника міста, понад тисячоліття тому князь Володимир об’єднав землі Київської Русі в єдину могутню державу. Християнська традиція та Українська Церква стали основою українського державотворення. Без них й тепер не можна уявити Українську державу та Українських народ.

Читайте також

Генеральний консул Словацької Республіки в Україні відвідав Тернопіль
Сотні тернополян прийшли на віче-протест проти забудови стадіону

З Христом перемагали князі, козацтво, стрільці, воїни-повстанці. З Христом українці відродили державність у 1991 році. І з Христом, переконаний міський голова, ми виженемо окупанта з єдиної Соборної України.

– Вітаю українців всього світу з Днем хрещення України-Русі. Щиро вітаю всіх Володимирів з Днем Ангела! Нехай Господь оберігає наш край. Просимо у Нього єдності, сили і мудрості, любові і милосердя, – повідомив Сергій Надал.

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вололдимир, #Надал, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #привітання, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна

Статті

Інтерв'ю
Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”
17:05, 3 Травня, 2024

Лікар-хірург Роман Кохан: “Хірургія – це священне ремесло, що не терпить лінь та недбальство”

Блоги

ТОП новини тернопільщини: