Заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Тітарчук: Тернопілля – це туристичний «острів» в Україні (Відео)

28.07.2017 11:43   Джерело: TeNews
Опубліковано : Новини Тернопільщини

Щодо розвитку туризму в Україні, то в найближчих планах створювати умови й робити платформу для того, щоб збільшувати потік туристів. Зокрема, прикладом успішного розвитку туризму й промоції свого краю є Тернопілля. Про це зазначив заступник міністра економічного розвитку і торгівлі України Михайло Тітарчук, перебуваючи із візитом на Тернопільщині у рамках проведення сьомого засідання Ради туристичних міст та регіонів. 

«Сьогодні ми перебуваємо тут не випадково. Адже Тернопілля – це унікальний край зі своєї історією, культурою, природою, ландшафтом, колоритом. І коли весь цей алгоритм складений – то система працює. Потрібно лише робити промоцію», – зауважив Михайло Тітарчук. 

При цьому, він додав, що розвиток туризму – це додана вартість, нові робочі місця, економіка та її розвиток. Заразом туризм – це не лише готелі та ресторани, це дороги, аеропорти, це сфера, яка дозволяє державі розвиватися.

 «З нашої сторони дуже важливо підтримувати всі ініціативи. Адже багато хто навіть не знає, що, зокрема, на Тернопіллі знаходиться 1/3 замків, а саме 34, тому дуже важливо популяризувати такі історичні та культурні речі. І якщо Парагвай називають островом у Латинській Америці, то, напевно, Тернопілля можна назвати туристичним «островом» в Україні», – підсумував Михайло Тітарчук.


Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.
Джерело: TeNews  

Коментарі