Мешканці Вишнівця знову заблокували дорогу: вимагають відпустити Василя Гнатюка і шукати справжніх вбивць Ірини Мукоїди

Опубліковано:
28 Липня, 2017

У невеличкому селищі в Збаразькому районі, де місяць тому по-звірячому закатували та вбили 17-річну дівчинку, і надалі зашкалюють емоції. Сьогодні, 27 липня, ввечері місцеві мешканці знову вийшли з акцією протесту і перекрили міжнародну трасу. Вони вперто відмовляються вірити у докази правоохоронців щодо підозрюваного у вбивстві 16-річного підлітка з сусіднього села Василя Гнатюка і вимагають об’єктивного розслідування.

«Вишнівець, дорога заблокована», – написав у Facebook місцевий мешканець Ігор Василів та опублікував фото.

Наталія Костилєва, експерт-криміналіст телепроекту «Слідство ведуть екстрасенси» на каналі СТБ,  додала, що між людьми та поліцейськими виникла сутичка:

«Це відео щойно надіслали нашій команді глядачі, які спостерігають за сутичками народу з представниками поліції на дорозі. Мітинг, як повідомили нам, зробили вишнівчани через панахиду і на знак протесту проти свавілля поліції в Тернопільській області.

На відео бачимо начальника Збаразької поліції пана Присяжнюка і його підлеглих. Люди пишуть, що поліція ходить по зупинених на дорозі автівках і просить водіїв писати на людей скарги.» 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Теги: #вбивство, #вимпускниця, #вишнівець, #ірина мукоїда, #новини тернопільщини, #новини тернополя, #тернопіль, #тернопільські новини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: