Кременецькі летючі лижники й двоєборці брали участь у міжнародних змаганнях у Німеччині

Опубліковано:
26 Липня, 2017

21-23 липня у с. Рупульдінг (Німеччина) відбулися міжнародні змагання серед школярів зі стрибків із трампліна на лижах «FIS SCHÜLER GRAND PRIX». У турнірі брали участь представники зі Швеції, Німеччини, Австрії, Польщі, Словаччини, Словенії, України, Південної Кореї, Чехії, Латвії, Італії та інших держав. Лижники-бігуни із 14-ох країн світу, спортсмени із Кременця в командних перегонах посіли 6-е (Олександр Жабчик, Ілля Чеболда) та 8-е місця (Володимир Михно, Володимир Дворецький).

Читайте також

Легендарний британський музикант захопився піснями групи з Тернопільщини
Американська співачка Пола Абдул має тернопільське коріння (Фото, відео)

Опікувався своїми юними вихованцями й забезпечував належний тренувальний процес під час підготовки до виїзду на турнір до Німеччини Василь Нікіфорук – знаний кременецький тренер-викладач, заступник директора КУТОР ТО ДЮСШ із зимових видів спорту.

Фінансову ж підтримку для здійснення поїздки заради участі учнів-спортсменів у престижних літніх змаганнях надав відділ у справах сім’ї, молоді та спорту Кременецької міської ради.

null

Фото: Кременецька міськрада

 

null

Фото: Кременецька міськрада

 

null

Фото: Кременецька міськрада

 

Хочете повідомити нам свою новину? Пишіть на електронну адресу tenews.te.ua@gmail.com. Слідкуйте за нашими новинами в Твіттер, долучайтеся до нашої групи і сторінки у Фейсбук, підключайтеся до каналу Телеграм.

Джерело: Новини Тернопільщини
Коментарі





Опілля квас ціни iPhone 14 Pro в Одесі, Україна
Статті
Інтерв'ю
“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця
20:11, 18 Квітня, 2024

“Це те місце, де я повинен бути”: історія бізнесмена, який переїхав з Гонконгу до Кременця

Блоги
Найбільше читають: